Moppimafia

Perheyritys

Olemme kotimainen kiinteistö- ja siivouspalveluja ammattitaidolla tuottava perheyritys. Toimimme myös rakennusalan töissä. Perheen jokaisella jäsenellä on takanaan vahva osaaminen ja vuosien kokemus vastuualueensa työtehtävistä. Yhdessä muodostamme vakaan yrityksen, jossa tyytyväisyys on niin työntekijöiden, kuin ennen kaikkea asiakkaidemme kannalta tärkein tavoitteemme. Meidän kanssa viihdytään.

Anne Keskinen: Annen 20 vuoden kokemus siivousalan johtotehtävistä näkyy vahvana ammattitaitona siivoustoiminnasta ja tätä kautta laadukkaana lopputuloksena asiakkaalle. Anne vastaa asiakastyytyväisyydestä, esimiesten koulutuksesta, työhyvinvoinnista, ympäristöasioista sekä toimii yrityksen ympäristöpäällikkönä. Anne on Moppimafian toimitusjohtaja.

Jukka “Isoveli” Keskinen: Jukalla on vuosikymmenten aikana kerrytetty, vankka kokemus yrityselämästä ja yrityskirjanpidon taidoillaan hän takaa yrityksen perustoimintojen vakauden.

Antti “Pikkuveli” Keskinen: Antti huolehtii yrityksen tietotekniikasta ja ohjelmistojen kehityksestä vahvalla IT-alan ammattitaidollaan.

Meillä asiointi onnistuu Suomen kielen lisäksi ruotsiksi, ranskaksi, englanniksi ja viroksi. Haluamme olla tulevaisuudessa halutuin työnantaja joka takaa tyytyväiset asiakkaat.

Yhteystiedot

Moppimafia / Timecode Finland Oy
Toimipaikka: Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki.

Johto ja Tuotanto:
Anne Keskinen: anne@moppimafia.fi
Puh: 040 579 0130
Tuotanto ja Myynti:
Toni Rytkönen: toni@moppimafia.fi
Puh: 0400 295 543
Laskutus:
Toni Rytkönen: toni@moppimafia.fi
Puh: 0400 295 543

Ja löydät meidät myös Facebookista!